BODY CONTROL VIANEN - snel afvallen? Afvallen met unieke Myo Balance methode, dat echt werkt!

Afvallen bij Body Control Vianen - Body Control (Myo Balance) is afvallen met persoonlijke begeleiding door een dieet-coach met het afslanksysteem..

Welke programma's zijn er met het Myo-balance systeem?

Afslanken en verstevigen:

Door middel van een intensief programma worden toxinen en andere afvalstoffen (inwendige reiniging) door het lichaam verwijderd. Het systeem helpt u bij afvallen, verbeteren van uw huid en zorgt ervoor dat uw lichaam weer in evenwicht komt. Met het systeem kunnen we ook klanten behandelen met een medische beperking wanneer ze niet kunnen of mogen sporten, maar wel aan hun lichaam willen werken.

Cellulite:

Begint met een verslechtering van de bloedcirculatie, de voedingstoffen die bestemd zijn voor de cellen worden niet meer zoals voorheen regelmatig aan-en afgevoerd, maar zij hopen zich op de zones tussen de vetcellen. De cellen gaan zich in groepjes "samenklonteren", dit resulteert in de sinaasappelhuid. Het systeem werkt met een speciaal ontwikkelde golf zodat de samengeklonterde cellen worden afgebroken en door middel van de behandeling in staat worden gesteld het vet te laten verdwijnen.

Spierversterking:

De Myo-balance behandelingen kunnen door mannen, vrouwen en getrainde sportmensen gebruikt worden voor de opbouw van spiermassa of specifieke spierversteviging. ook voor mensen met extreem overgewicht (>25kg.) biedt het systeem in combinatie met de voedingsadviezen een mogelijkheid tot verantwoord afslanken.

 "Inspanning door ontspanning"

Vaak wordt er pas verlichting ervaren na lichamelijke ontspanning is in de regel het gevolg van lichamelijke inspanning (zware arbeid, training) omdat het lichaam instinctief de behoefte heeft aan rust. Maar daar ligt nu ook juist het probleem, mensen met spierklachten kunnen dikwijls geen lichamelijke inspanning opbrengen omdat dit immers pijn doet of gaat doen. Dit brengt ons bij BodyLijn. BodyLine werkt met een revolutionair systeem welke de spieren van buitenaf aanstuurt om te bewegen. U kunt deze samentrekkingen ook zien. Dit bevordert enorm de doorbloeding, de spieren worden sterker, soepeler en het geeft de spieren de zo broodnodige beweging zodat deze sterker worden. Wat samen met de lichamelijke ontspanning voor verlichting zorgt.

Spierklachten:

Is een heel wijd begrip, ons hele lichaam zit immers vol met spieren die ons laat bewegen. Veel mensen hebben wel eens een blessure opgelopen, een pijnlijke rug gehad als er een dag in de tuin is gewerkt of verkeerd gelegen tijdens de nachtrust. Meestal zijn dit soort klachten na enige tijd verdwenen. Er is echter een groep mensen bij wie dit vaker als normaal voorkomt of zelfs altijd aanwezig is. Dit kan betekenen dat er gewoon wat rustiger gesport of getuinierd moet worden, maar kan ook betekenen dat er chronische klachten zoals b.v. fybromyalgie. Voor alle duidelijkheid ga met chronische klachten altijd naar een arts. 

Fybromyalgie:

Je bent altijd moe, je heb zeer geregeld pijn in spieren en gewrichten. Niemand begrijpt je want er is niets aan je te zien en er is geen enkele laboratoriumproef die fibromyalgie kan aantonen. Je bent zogezegd overgeleverd aan de goedheid van de medemens die je hopelijk geloofd. De ene dag is er niets aan de hand en kan je bijna alles doen wat een ander kan, de andere dag ben je een wrak en ben je zo goed als tot niets in staat. Fibromyalgie wordt geschaard onder de noemer "weke delen reuma", omdat het qua klachten op reuma lijkt, maar er zijn geen zichtbare reuma verschijnselen in de harde delen; het skelet. Doctoren van de patiënt zijn vaak lange tijd bezig om te zoeken wat hij/zij nou eigenlijk heeft. Er is tot op heden geen afdoende behandeling bekend, waarbij de patiënt volledig geneest. Het is wel belangrijk om ondanks de pijn geregeld in beweging te blijven, wij kunnen u hierbij helpen met het "Myo-balance" systeem.   

Wat is het resultaat van het systeem?

Met het Myo-balance systeem raakt u op een snelle en verantwoorde wijze de nodige centimeters kwijt. Met deze individuele behandeling verbrandt u in korte tijd overtollig vet en worden tegelijkertijd de spieren versterkt! Een behandeling duurt slechts 17 minuten (mannen 23 minuten).Tevreden klanten komen terug om hun lichaam met het Myo-balance systeem in shape te onderhouden en te behouden.

 

Gerarda heeft in 2000 met haar medische achtergrond een oplossing ontwikkeld die op basis van de werking van het lichaam gewichtsverlies bewerkstelligt en behoudt. Het systeem heeft haar bestaansrecht in Nederland al meer dan 16 jaar bewezen. In Engeland staat het spierensysteem al jaren op nummer 1 en in de pers bekend als het afslanksysteem dat echt werkt!! 

 

 

De Myo-balance behandelingen kunnen door mannen en vrouwen en getrainde sport­mensen gebruikt worden voor de opbouw van spiermassa of specifieke spier­versteviging. Ook voor mensen met een extreem overgewicht (>25kg.) biedt het systeem in combinatie met de voedingsadviezen een moge­lijkheid tot verantwoord afslanken.

Normal 0 21 false false false NL X-NONE X-NONE

bodylijn, lymfo balance, lipo, reacties, contact, menu